Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us
  • Kurven er tom
Home  /  Sørensen Leather

Sørensen Leather

At finde de bedste samarbejdspartnere er for os alfa omega og det er, hver enten det handler om grundlæggende værdier eller menneskelige egenskaber. Vi kan lide at arbejde sammen med folk, som behandler hinanden godt og det er klart, at vi i en opstartsfase også har brug for alt den hjælp indenfor både materialeviden og købmandsskab, vi kan få. Og det har vi fået ved Sørensen Leather.

 

Sørensen Leather er for os nogle af de største og bedste på det danske marked, og det var en ære, da vi fandt ud af, at de gerne ville samarbejde med os. Ikke nok med at Sørensen Leather er vildt professionelle, så har de også en portfolie der indebærer både Fritz Hansen, Mater, Friends & Founders, Norm Architects, og vi kunne blive ved. Med andre ord – vi følte virkelig, at vi kom i fint selskab.

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at hverken Louise, Maria eller jeg havde nogen stor faglig materialeviden, da vi gik igang med Malilo, men vi havde en fælles forelskelse i det naturlige materiale og udtryk. Sørensen Leather hjalp os med at få fagligheden på plads – eller i hvert fald noget af det, da det stadig er en verden, vi synes er voldsomt spændende. De hjalp os også med at uddybe vores vedligeholdelsesguide, så Malilo produkter får de bedste forudsætninger for at gå i arv – fra generation til generation.

 

Ud over at vi synes, vi har et fantastisk godt partnerskab med Sørensen Leather, er vi også VILDE med, at de har arbejdet for at få præcis det læder, vi bruger, Svanemærket.

 

– Line, Malilo –