Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us
  • Kurven er tom
Home  /  Legetøj – køb og smid væk…

Legetøj – køb og smid væk…

“Owning less, is better than organizing more” er noget, vi tror på og vil lære videre til vores børn. Som mødre ved vi, at når børnene flytter ind, flytter der også en masse legetøj med og det er tit i de mest syntetiske materialer og farver, som hverken er godt for miljøet eller øjet 🙂

 

I Malilo’s legetøj fjerner vi alt det overflødige og står tilbage med essensen af den gode leg og det rene produkt. Det rene produkt som min dreng på snart 3 år, ikke kan lægge fra sig. Hans bedste legetøj er bolden af læder. Det bløde anilinlæder og det lette skumindhold gør, at han går rundt med bolden under armen hele tiden, når han ikke kaster, sidder eller triller med den.

 

Vi vil gerne være med til at gøre op med “køb og smid væk” mentaliteten -specielt når det kommer til legetøj, og hjælpe med at fylde hjemmet og hverdagen med legetøj hvor der er tænkt over detaljerne hele vejen ud til producenter og underleverandører. Legetøj i rene og naturlige materialer. Vi tror på, at hvis man minimerer og skærer alt det overflødige væk, finder vi ind til det, der betyder noget. Og det, der betyder noget for os som mødre er, at skabe minder med dem vi holder af, og de bedste minder skabes igennem leg.

 

 

– Line, Malilo – 

 

PS: Billederne er fra en dag, hvor Dirch havde været sløj og havde feber, men alligevel syntes han, at bolden var fantastisk at tumle rundt med inde i vores seng.