Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us
  • Kurven er tom
Home  /  Julegave til dit barn

Julegave til dit barn

At give en gave hvor der er taget hensyn til den verden vi lever i, syntes jeg bringer stor værdi. Specielt når det gælder julegave til dit barn. Det er en tid som får os alle til at sætte ekstra pris på det vi har og julen er tit forbundet med mange mindeværdige traditioner. Hvis vi kan formå at give en julegave til vores børn, som også kan være med til at skabe minder og traditioner samtidig med at være miljøvenlig, vil jeg mene at vi er nået et godt stykke hen af vejen.

 

Hvad er en god julegave til vores børn? Det findes der jo lige så mange svar på som der findes mennesker. Så her får i blot mine tanker. En god julegave til børn, er for mig noget der er tidsløst så det ikke kun er bestemt til én aldersgruppe. Noget hvor legen udvikler sig i takt med fantasien- og legetøjet er – måske en anonym rekvisit vil nogen mene. Jeg vil mene at det ikke nødvendigvis behøves at være legetøjet der definerer legen. Jeg syntes vores ærtepose (som btw. slet ikke indeholder ærter, men økologiske kirsebærsten) har mange af de kvaliteter. Som helt små kan børnene lære at kaste/gribe, men også at holde balancen med ærteposen på hovedet. Senere i livet bliver det mere avanceret kast og måske endda noget jonglerende. Og for de ældre har jeg lige fået en historie, som jeg syntes er værd at dele. En kvinde har købt ærteposen til hendes mor. Hun sidder på plejehjem og nuller negle hele tiden, og for at undgå at neglene bliver helt væk, får hun ærteposen som erstatning, og kan sidde og nuller med den. 

Der kan man tale om en julegave der går igennem generationer og aldersgrupper.

 

Jeg kan lide tanken om at børnene selv definere legen og at legetøjet kan bruges på tværs af alder. Derfor vil jeg i år bestræbe mig på at finde lige præcis det stykke legetøj til mine børn i julegave – og ja, de har jo allerede en ærtepose fra Malilo – måske de skal have en mere 🙂

 

 

Kærlige jule hilsner

Line

 

 

PS: Billederne er fra et rigtig godt projekt der hedder nissepakken.dk 

Det handler om ar donere sit gamle legetøj til nogle børn som ikke har de samme midler til at få  julegaver i december. Så ikke nok med at man glæder en anden familie, så lærer børnene også at det ikke er alle der har der lige så godt som dem selv, samt glæden ved at give. Og den var stor ved min datter, Bjørk, som selv fandt alle 24 gaver på sit værelse.