Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us
  • Kurven er tom
Home  /  Danskproduceret legetøj

Danskproduceret legetøj

Da vi fandt ud af, at vi skulle starte Malilo sammen, var det i en fælles forståelse for den verden, vi lever i og af de miljøhensyn, vi følte var det rigtige. Derudover var vi også vældigt imponerede af de børn, vi omgik os med i hverdagen (og ikke kun vores egne 🙂 ) og den kreativitet der kom ud af selv den mindste dims.
Derfor besluttede vi os for at prøve at gøre verdenen en smule mere glad med vores danskproduceret legetøj og krydre det med 3 simple og meget vigtige ingredienser: venskab, leg og  betænksomhed.

 

Vi er så glade for, at vi har fundet nogle folk, der deler samme passion og glæde for danskproduceret legetøj, som vi selv gør. At der ikke er langt til hverken vores underleverandører og ud til vores håndværkere, ser vi som en stor fordel.

 

Selvfølgelig er der også en bagside ved at lave danskproduceret legetøj. Vores priser afspejler, at det ikke er legetøj. der bliver produceret i lande langt fra Danmark, men at arbejdslønnen er en helt anden. Derudover anvender vi også så vidt muligt lokale materialer og i hvert fald lokale underleverandører, og dette har selvfølgelig også en helt anden pris.
Herudover har vi aktivt valgt at skære forhandlerleddet fra, for at få prisen ned på vores legetøj – derfor kan i kun finde Malilo produkterne i vores online shop.

 

For vi mener, at vi godt vil give det ekstra for at tage varer på miljøet og vores børns fremtid – så derfor støtter vi op om det danske håndværk og de danskproducerede produkter der måtte være, og det håber vi selvfølgelig også, at I gør.

 

– Line, Malilo –