Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us
  • Kurven er tom

Malilo er grundlagt af tre piger. Os tre, som hele tiden har vidst, at vi skulle springe ud i noget sjovt sammen, dog uden helt at vide, hvad det skulle være – vi vidste bare, at vi skulle lege mere, og ud af det opstod Malilo.

Malilo skaber produkter til små og store legebørn, hovedsageligt fremstillet af anilin læder. Vores sortiment består af minimalistiske produkter i naturlige materialer, der produceres i en håndværksmæssig  kvalitet, så de kan gå i arv fra en generation til den næste.

 

Maria, Line & Louise

Malilo respekterer traditionelt håndværk, sans for detaljen og det unikke skandinaviske særpræg, og hylder samtidig alternative løsninger, der tilføjer nye perspektiver til leg og bevægelse. Produkter der udfordrer sanserne, udfolder det kreative sind og sprænger rammerne for det ‘normale’.

At udfordre normalen og ikke altid gå den direkte vej til målet inspirerer os til at producere miljøvenlige produkter på grundlag af de værdier, vi tror på.

DET UNIKKE UDTRYK

Malilo produkter fremstilles med stor respekt for både materialer og håndværk, hvilket kommer til udtryk i produkternes små forskelligheder. Hvert skind er forskelligt - og hver håndværker sætter sit personlige aftryk, som skinner igennem i de endelige produkter. Nogle ville kalde dem unikaer - vi kalder dem unikke.

KOMPROMISLØS KVALITET

Kvalitet går for os hånd i hånd med funktionalitet. Derfor bestræber vi os på at skabe produkter, der kan klare hverdagens brug, og samtidig ældes med ynde. Det er netop derfor, at vores kærlighed er faldet på anilinlæder. Det er smukt fra begyndelsen, og det bliver kun smukkere med tiden.

DET LOKALE HÅNDVÆRK

Vi er stolte af at vores produkter fremstilles i Danmark. Ikke nok med at vi har fundet nogen, der deler vores passion for kvalitet og æstetik, så er vi også glade for at kunne støtte de mindre lokalsamfund. Da vi får vores produkter produceret her i Danmark, er der ikke langt til lager til kunde.