Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us
  • Kurven er tom

Vi er tre piger, der står bag Malilo, og vi vil rigtig gerne besvare dine spørgsmål og henvendelser så hurtigt som muligt. Da vi som så mange andre skal jonglere imellem ungerne og pakke ordre, kan der indimellem gå lidt tid - vi bestræber os dog på at svare inden for et døgn.

Skriv til os på info@malilo.dk - vi glæder os til at høre fra dig.

Vær' social med os

Vi bruger aktivt de sociale medier såsom Facebook og Instagram til at dele billeder og gode historier fra vores arbejdsdag. Kontakt os gerne på sociale medier, men hvis dine spørgsmål kræver hurtig svar eller er af formel karakter, ser vi gerne at du henvender dig på email. I tilfælde af at du kontakter os, må du gerne oplyse dit fulde navn, da vi har svært ved at koble dit profilnavn på en bestående ordre mv.

Ring til os

Du kan også træffe os på telefon onsdag - fredag fra kl. 14.00-16.00. Vi er dog ikke gift med telefonen, og derfor kan du komme ud for at skulle indtale en besked. Vi vender så hurtigst muligt tilbage til dig.

Ring til os på: 27 14 82 50

“Vi ved ikke hvad der findes for enden af vores regnbue, men vi vil sørge for at vejen derhen bliver sjov og spændende.”

MARIA, PARTNER I MALILO